Donatie


Hier kunt u uw donatie aan het Trefpunt MGN regelen.
Het Trefpunt is een samenwerkingsverband tussen vier organisaties:

  • SCME (Stichting Centrum [Medisch-Historische Documentatie en] Medisch Erfgoed): voor het medisch-historische werkveld
  • SFE (Stichting Farmaceutisch Erfgoed): voor het farmaceutisch-historisch werkveld. Zie voor donaties hun website.
  • SGF (Stichting Geschiedenis Fysiotherapie): voor het werkveld van de geschiedenis van de fysiotherapie. Zie voor donaties hun website.
  • SHVB (Stichting Historisch Verpleegkundig Bezit): voor het werkveld van de geschiedenis van de verpleging). Zie voor donaties hun website.

Donatie SCME

De SCME (Stichting Centrum voor Medisch-Historische Documentatie en Medisch Erfgoed) is geheel afhankelijk van de financiële bijdragen van begunstigers, subsidies en legaten.

ANBI logo

De stichting heeft de culturele ANBI status. Voor uw donatie mag u daarom een extra bedrag aftrekken van uw aangifte inkomstenbelasting. Meer hierover vindt u op de pagina 'Ik geef aan een goed doel - mag ik mijn gift aftrekken?' van de Belastingdienst.
Als u minimaal 5 jaar lang een donatie wilt doen dan kunt u deze onder bepaalde voorwaarden helemaal aftrekken. Hiervoor is een Overeenkomst Periodieke gift in geld nodig tussen u en SCME.

Voor vragen: mail naar administratie@tmgn.nl.

 

Donatie SCME - Eenmalig

Donatie SCME - Jaarlijks

Wij verwelkomen u graag als vriend (€ 25,- of meer), begunstiger (€ 100,- of meer) of mecenas (€ 500,- of meer).

Zie de lijst van onze donateurs.

 


Donatie SCME - Paletfonds

Het Paletfonds is bestemd voor de ondersteuning van het (niet-universitaire) medisch-historische onderzoek dat binnen het Trefpunt wordt uitgevoerd.