Uit het bezoekersboek

In chronologische volgorde (nieuw-oud).

Professor Hal Cook

23 juli 2019

  • Prof. dr. Hal Cook, oud-directeur Wellcome Institute

Familie Isidore Snapper

15 november 2017

  • Op 15 november 2017 bezochten Margriet en Jim Snapper, kleinkinderen van de internist Isidore Snapper het Trefpunt, samen met Arie Berghout, Snappers' biograaf (A. Berghout, Heer en meester aan het ziekbed, 2017).

Jonge Internisten

29 juli 2017

  • Op zaterdag 29 juli 2017 bezocht een delegatie van het JNIV-bestuur het Trefpunt. In Interne Geneeskunde, magazine voor de internist plaatsten Anneke van den Beukel (Maasstad ziekenhuis) en Arie Berghout (curator Interne Geneeskunde, TMGN) een enthousiast verslag van hun bezoek (pdf).

Provincie- en Gemeentebestuur

5 december 2016

Op 5 december 2016 bezocht de Commissaris van de Koning in Flevoland Leendert Verbeek, samen met het Gemeentebestuur van Urk onder leiding van burgemeester Pieter van Maaren het Trefpunt.

  • V.l.n.r. Hennie Molenaar-Kiefte, Albert Woord, Jan Koffeman, Jan Hakvoort, Anja Keuter-Kapitein, Rick Verhoeff, Jan Willem Bakker, Leen Verbeek (Commissaris van de Koning), Miranda Duiveman en Pieter van Maaren (burgemeester).

Burgemeester P.C. van Maaren

22 oktober 2014

  • Bezoek van Pieter van Maaren (li), burgemeester van Urk, aan het Trefpunt. Rechts Willem Cense, voorzitter van de SCME.

Nijmeegse Kring

5 september 2014

 

Steun ons met een DONATIE